ASHTAR

Thursday, September 20, 2012

15.09.2012Аврора на Мисията от 15-ти Септември – Децата в Близкия Изток и Тайната Мисия
Публикувано на 15 септември 2012 г. от Лаура
 
Ченълър: Laura

Поздрави, обични членове на екипажа. Аз съм Аврора, Галактическия междуизмерен Кораб-майка. Аз съм вашата по-тясна връзка с това, което е в по-високите измерения и държа много на вашите звездни тела вътре в съда, който представлявам аз. Аз съм бил като майка на много от вас между животите, които сте имали на Земята. Някои от вас са тук на борда в продължение на десетилетия, докато други са на борда за много по-дълго, още от времето на Атлантида.


Знам, че сърцето ви копнее да види звездите, там където очите ви са се отворили за пръв път. Вие копнеете за любовта и грижата на истинските си родители. Липсва ви светлината и радостта от по-висшите измерения и ви липсва горящия пламък на вечната любов и на вашия пламък-близнак.

Ние всички сме заедно, на борда, с цел да облекчим дозата трудности през всичките си инкарнации. Ние сме тук, за да ви помогнем в невероятното ви пътешествие на любовта и себеоткриването. Ние сме тук, за да ви напомним за светлината, която огрява вашия собствен дом. По време на вашата нощ, вие винаги идвате на борда заедно, и се прегрупирате там като едно истинско семейство, каквото сте. И някои от вас са дошли заедно като семейство, и са се инкарнирали заедно в живота ви.
.
Имаме известни притеснения, че много от хората на борда наблюдават развитието на събитията в Близкия изток. Така че, по време на полета мечта тази вечер, ние ще излезем в орбита над цялата тази зона. Някои от вас знаят и имат като галактически семейства, някои от хората, живеещи в минали и настоящи военни зони: в Либия, Афганистан, Иран, Ирак, Палестина, Турция, Йордания, и разбира се в Израел. Някои от тези хора знаят за галактическото си наследство, а други не.
.
Мисия тази нощ ще има двойна роля: една публична и една тайна, за която ще бъдете информирани, след като дойдете на борда по време на вашия полет мечта и след като се присъедините към вашия екип. Докато ние не можем и не обсъждаме сега тайната част от мисията, ние се надяваме, че ще тя ще създаде новина или някои хубави видеоклипове в YouTube през седмицата или дори през идната седмица.

Що се отнася до публичната част, ние ще поискаме тези от вас, които имат роднини, семейство, връзки с минали животи в тези страни да ги посетят и да ги свържат с тяхното съзнание по време на сън или по време на тяхното будно състояние. Предайте им своята любов и разбиране към тях и им дайте колкото се може повече любов, кураж и подкрепа.
.
Също така, ние ще помолим някои от вас да отдадат на работа с децата на тези страни, за които чувстваме, че за набедени в нещо, което е станало не по тяхна вина. Все пак много от тях страдат по много причини и сърцето им има нужда от любовта и утеха. Отделете време за едно дете, дръжте го в астралното си тяло и дайте на това дете, цялата любов, която искате. Дайте на децата своите най-чудни, приказно мечти - разкажете им всичко за Новата Земя и за техния дом. Дайте им цялата безусловна любов, на която сте способни.

И накрая един трети екип ще направи подводни проучвания в района на конфликта, под пълно прикритие. Това ще бъде една чувствителна мисия, предназначена за тези, които имат вкус към опасностите, и тайните подводни работи. Ние ще гледаме и наблюдаваме вашия подводен напредък, така че ще има малки шансове да бъде открита истината. Въпреки, че флота има известни познания за нашето съществуване в океаните на Земята, неговите офицери имат много малко начини да ни открият и още по-малко начини да ни навредят. Няма нужда да слушате, просто се наслаждавайте на вълнението да откриете какво се случва под недостъпните вода на дълбоките сини морета от двете страни на ескалиращите военни усилия.

Бихме желали да изберете със сърцето си, към коя от тези четири мисии биха искали да се присъедините по време таз нощния полет мечта,, тъй като ще бъдете помолени при пристигането на борда да поиска да се присъедините към съответните си екипи. Времето е от съществено значение и въпреки че ни е позволено да заобикаляме някои правила, ние все пак трябва да работим ефикасно и старателно на тази много важна мисия.

А тези от вас, които ще се присъединят към екипа ни за тази мисия, по каквато и да е причина, просто ще ви помолим да изпратите любящи мисли и лечебни енергии в засегнатите зони и популации. Разбира се, молим ви също да се съсредоточите върху огромния хаос, създаден от Кликата тази седмица, за да разпали още по-голям конфликт на религията между световете на противоположните полярности, които все пак са част от един и същ източник. Моля, изпращайте вашите желания и помогнете за разпространяването на информация относно цялата тази операция, която се използва за по-нататъшното разцепление между мюсюлманите и западния свят. Помогнете да се внесе светлина, любов и точна информация по този въпрос, но го направете от състрадателна позиция, като се опитате да премахнете егото от уравнението и изпратете лечебни мисли на любов.

Аз съм Аврора, междугалактическия светлинен кораб на светлината, вътре в който пребивават телата ви, мой възлюблен наземен екипаж. Нека да има мир, да се обичаме, да бъдем единни. Аз съм с вас във всичко и винаги.

Ченълър: Лора

 Превод:Helis

http://2012indyinfo.com/2012/09/15/aurora-on-15-sept-mission-children-in-the-middle-east-and-secret-mission/
No comments:

Post a Comment

meditation