ASHTAR

Monday, October 15, 2012

10.10.2012

Надир Дискутира Избрания Път на Живот на Лаура и Отговаря на Въпроса Относно Илюзията да Имаш

Публикувано на 10 октомври 2012 г. от Лаура
 Image


Аз си спомням, че носех подобен костюм, когато идвах на Земята. :) 
Бях танцьорка и забавлявах хората в двореца.
 

Лаура: Аз попитах моя близнак следния въпрос преди няколко нощи по време на полета Auroradreamflight: защо не можем да бъдем заедно в 3D измерението? Вчера също така попитах нашата онлайн общност следния въпрос:

Добре, моят близнак (Надир - Nadir) ми обясни, че той знае, колко много искам да "получа" нещата в живота ми .. неща като: страхотна работа и супер пространствената любовна връзка в 3D измерението ... ако разбираш какво имам предвид ... перфектните любовни отношения с близнака… Попитах го защо става така, че независимо какво правя, аз никога не мога да получи това, което искам ... колкото повече се опитвам и колкото повече ми се иска нещо – толкова повече то ми се изплъзва... Попитах защо е така ...

Това което Надир ми съобщил по време на полета мечта (dreamflight) и усещането ми точно когато се събудих, не може да се изрази с думи, понеже думите наистина спадат към едно-измерените думи. Все пак, аз ще се опитам да го канализирам сега.

Уважаема Лаура, за вас и вашите читатели ще се опитам да дам ясен и кратък отговор, който да може да бъде разбран от главата на обикновения функционален интелектуалец, който обикновено обработва данните и информацията в предната част на мозъка си.

Причината да бъдете изпратен тук, на Земята по това време е да изпитате това, което всеки един живот изпитва по време на тези времена на последни игри на двойственост. За да направите това, вие сте получили ролята си в едно човешкото семейство и сте придобили наследствен багаж и кармата на семействата си. Освен това, вашият достъп до по-висшето ви себе и към вашето звездно семейство е отрязан частично. Вие пожелахте да имате в този живот силна връзка със светлината и с моята човешка форма в 3D измерението и това са всъщност искания ви, които са били удовлетворени. Вие сте се отдали на това да се занимавате с това познание през целия си живот както и да посветите живота си на духовна работа.

Трябва сега да изчистите всичката карма, която земното ви семейство носи, както и собствената ви карма в този живот. В този живот, вие имате и продължавате да правите много грешки, което е нормално, като се имат предвид настоящите условия на съществуването ви.

Моя скъпа душа, трябва да осъзнаете целта, която сте си поставили в този живот. Вие няма да можете да получите удовлетворението от добре свършената работа, докато не видите и не признаете своите недостатъци. Това ще улесни собственото ви възнесение.

Моя мила Лора, вие трябва да станете едно с вашия Висш Аз отново. Вие сте приели да се посветите на това, за да се пробудите с пълна сила в този живот. Става въпрос за огромната сила на любовта и на състраданието на всяко възнесло се същество. Вие сте направили пътя си изключително труден, защото не искате да се пощадите от изпитването на никакви пречки. Желанието ви за разбирането и разширяване на вашата любов е такова, че не сте се пощадили скъпа моя душа.

Вие и много други сте приели да донесете светлина в този свят, като спускате светлината от своето висше себе. Обичайте се и приеме знанието за това кои сте, и нека вашата светлина обича и прегърне всеки аспект от вас, което всъщност ви прави това което сте.

Вашето човешко аз трябва да се превърне във вашето Висше Аз, и вашето Висше Аз трябва да обича и приеме недостатъците на Лаура. Това не е лесна задача, но не и непосилна, която би довела сърцето ви до припадък.

Това, което най-много желаете ще остане на място, докато не станете едно с Аладжия (Alajia), мила моя. Вашият живот е като носител на светлината и ще се трансформира от нея, както и ще се направлява от нея.

Много от вас започват да въплъщават светлината. Вие започвате да ставате Възнесени Учители и докато ходите по Майката Земя, вие ставате едно цяло. Докато в собствените си човешки тела, вие ставате любов, докато тялото ви все още живее в раздяла.

Сърцето ви трябва да се отвори, за да бъде в състояние да видите всички грешки на Лаура на много нива, по много въпроси, докато това, което тя е мислила не се разтвори от съзнанието и, за да направи място на това, което е реално по универсалните стандарти.

Това е вашата собствен избран път, Любов моя.

Превод : Helis

No comments:

Post a Comment

meditation