ASHTAR

Tuesday, October 16, 2012

13.10.2012

Връзките и новородените на новата земя

 

В това послание, нашия полет-мечта (dreamflight) ще се фокусира върху минали отношения с близкитe, включително с родителите, разширеното семейство и разбира се последните романтичните връзки.

Много от вас ще работят в тази област за следващата седмица или по отношение на полетите мечти на подсъзнателно ниво, или в ежедневния им живот.

Както вече беше разисквано в дискусионния форум вчера, това също може да бъдат взаимоотношенията между половете. Всъщност в по-високите царства няма никакви табута за любовта и във връзка с това от кой пол трябва да бъде любимия човек.

Както мнозина от вас вече знаят, в по-високите царства ние може да приемем какъвто си образ ни харесва. Много галактически видове са всъщност двуполови по рождение и по-късно те могат да решат какъв пол биха желали да приемат за известно време. Други остават двуполови за по-голямата част от живота си.

Физически, половете принадлежат към двойствената парадигма, докато в действителност, всичко е течно, течащо, ковко и променливо. Много малко неща са трайно установени, обаче понякога възникват и промени. Божественият ред управлява чрез любовта, състраданието, разбирането, търпението и божествената справедливост.

Възпроизвеждането на други видове може да бъде подобна на вашето, а също може да бъде изкуствено или полу-изкуствено, както и може да включва едно единствено същество, две същества или три същества.

Някои същества притежават божествено съзнание по рождение, в зависимост от нивото на съзнанието на техните родители. Освен това, винаги е възможно да се заченат същества от същия пол, като всичко, което е необходимо е добро познаване на генетиката или както и мощни познания за любовта и сътворението някога в по-високите царства.

Има много души, които чакат да бъдат въплътени на Земята. През следващите месеци и години, много бебета изпълнени със светлина ще се родят след 21 дек. 2012. Тези новородени значително ще допринесат за повишаване на нивото на светлината на вашата планета, както и ще допринесат за Издигането на Майката Земя.

Много потенциални родители чакат известната дата да настъпи, за да създадат нов живот на Земята. Раждания ще стават все по-лесни и радостни за майките. Бащите ще бъдат все повече и повече отдадени на децата си, ще проявяват повече разбиране, и ще искат да прекарват много повече време с тях.

Отношенията и баланса на силите между мъжа и жената ще бъде възстановен, борбите за власт бавно ще се разсеят, тъй като вашето разбиране и любов ще се увеличи. Разбиране за любовта и брака също ще се трансформират във времето, за да направят място за взаимоотношения, основани на безусловната любов. Няма да има никакви тайни, никакво осъждане, няма да има ревност във времето.

Мнозина обаче ще се присъединят към своя пламък близнак и ще решат да опитат изцяло новия си възнесен статут на едно цяло. Това е достатъчно, за да ви държи удовлетворени на всички нива, за всички времена. Най-накрая ще опитате истинска любов, радост и единство с другия. Ще има много хоризонти, които ще се изследват, тъй като вие ще започнете да откривате много аспекти за себе си, за които дори и не сте подозирали, като телепатията, телекинезата билокацията, дистанционното виждане, астралното пътуване, сливането на клетъчно ниво, които работят на атомно и суб-атомно ниво, както и пътуването във времето и пространството, заедно с много други преживявания, за които двойствената парадигма все още не е измислила думи.

Има толкова много неща, които очакват цялото човечество. Предстои време на много радост и празнуване за вас.


Изпращаме ви много любов, радост и щастие.

Aurora канелирана чрез Лаура / Многоизмерен океан

Превод:Helis 

No comments:

Post a Comment

meditation