ASHTAR

Thursday, October 18, 2012

16.10.2012

Сега е времето за Повторни Съюзи и Мир –
Послание от Аладжия канелирано от Лаура / Многоизмерен океан

 

( Лаура: Аладжия е моето Висше Аз)

Всичко е тишина и спокойствие в небесата. Белите гълъби на мира летят над бели, розови и златни облаци. Човешки души от всички възрасти, цветове и произход идват да ни посещават ден и нощ, когато летите под формата на птица. Аз наричам формата на птица вашия Висш Аз в режим "полет".

Хората като многоизмерни същества имат много неподозирани сили. Под своята  форма на птица, вие пътувате надалеч и високо. Ние говорим по своя воля и се смеем с вас. Вашият Висш Аз може да приеме каквато желае форма. Тя не струва пари и не познава никакви правилата, няма граници и няма ограничения.

Висшето ви Аз може да приеме вашата собствена форма, когато се установи, или то може да запази своята форма на птица или също може да се появи като кълбо. То може да влезе в човешкото ви тяло и да помогне на божествената воля да се изяви на Земята, както може и да подпомогне и вашия обикновен живот. То навлиза в човешкото ви тяло, когато сте в мир, когато сте радост, или когато сте вътрешно свързани. Когато сте затворени, стресирани, ядосани или уморени, то сяда покрай вас и ви изпраща обич. Когато плачете, то ви прегръща и защитава. То е вашия най-добър приятел, когато се чувствате сам, това е вашият ангел-пазител и вашият вечен любовник.

Когато Висшето ви Аз влиза в своята човешка същност, можете да чуете гласовете на множеството, можете да видите и по далечни места. Чувате гласа на божественото, защото Висшето Аз е част от Божествененото. То отлита незабавно там, където вие желаете да полети. Ветровете, океани, съмнения и страх никога няма да го спрат.

Ако само можехте да отвори очите на своете Висше Аз и да си спомните за взаимодействията си с всички нас. Ако само можехте да позволите на вашата светлина да видите всички ваши аспекти, тогава ще разберете смисъла на всичко това.

Много от вас смятат, че само това, което е приятно и красиво има стойност и в резултат отхвърлят всичко, което не да ги кара да се чувстват добре.

Отворете сърцето си и обичайте всичко, което сте. Вижте своята човешка същност във всички ситуации, във всички рамки на ума, наводнени от емоции. Не се опитвайте да скриете истината от очите на своя Висш Аз и не затваряйте собствените си очи за това кои сте.
Остане в сърцето си, останете наблюдатели на човешкото състояние. Опитайте всичките преживявания, които са достъпни за вас. Все пак вие никога няма да успеете да опитате всичко това напълно дотогава докато не допуснете вашето Висше Аз вътре в себе си.

Когато вашият Висш Аз навлизе в човешкото тяло, вие ставате едно с всичко, което съществува и всичко придобива смисъл най-накрая. Вашите братя и сестри от звездите ви позволяват през цялото време от което се нуждаете, да си отворите очите изцяло, за да видите по-голяма картина под направлението и любовта на вашето Висше Аз.
След като сте намерили вечен покой в сърцето си и наистина обичате всички аспекти от себе си, вашите вибрации ще се повишат и Майката Земя ще усети мир и вашите Звездни Братя и Сестри най-сетне ще дойдат да ви прегърнат. Такава е нуждата на хората за техните братята от звездите, но има и хора, които се страхуват от тях. Докато това разделение съществува между вас, вашите братя няма открито да обявяват присъствието си. По-нататъшно разделение между вас трябва да се избягва сега.

Затвърдете любовта си към цялото човечество, помислете за хората, които изпитват страх и за тези, които живеят в мрак или в бедност и война. Намерете Висшето си Сърце и сключете мир с всички хора. Това е времето за повторни съюзи вътре във вас, вътре в нациите, в сърцата ни и в галактиките.


Живейте в мир, Аладжия.

Превод:Helis

No comments:

Post a Comment

meditation