ASHTAR

Tuesday, October 23, 2012

18.10.2012

Писма от Башир и Аврора. Актуализация от 18-ти октомври 2012
Послание канелирано от Лаура / Многоизмерен океан
Публикувано на 18-ти октомври 2012 г. от Лаура
 

 Поздрави! Както бях обещала, аз ще се върна с нова актуализация за евакуационната ситуацията в моя Собствен Дом и Галактика. Както знаете Аврора (Aurora) е космически кораб клас Галактика, което означава, че може да пътува през галактики, но също и през измерения, включително и през времевото измерение.

След последното ми писмо, ние забелязахме, че много от вас изразиха определена доза любопитство и състрадание към актуализираната ситуацията и тази която се развива в моя роден свят. В това съм изключително благодарна и аз ви благодаря за вашите молитви и пожелания. Те бяха добре приети и вашите близки усетиха целия път до Лира, моята Галактика дом.

Моите приятели и всички онези, които са получили вашите желания, любов и молитви са изразили интерес към вашата собствената ситуация. В резултат на това много от тях биха искали да ви поканят да останете с нас за продължаването на нашия полет-мечта (dreamflight) на 20-ти Октомври. Така че, всички онези, които желаят да посетят Лира са повече от добре дошли да се срещнат с някои от моите приятели. За нас ще бъде чест да бъдете като гости сред нас, така че ние да можем да научим много за вас и както вие ще успеете да научите много за нас.

Тези от вас, които предпочитат да останат около Земята, са повече от добре дошли да останат в орбитата на Земята, и някои от моите приятели от Лира ще дойдат на борда на Аврора, за да ви поздравят и да говорят с вас.

3-измерната опцията обикновено касае вас и това да правите каквото желаете за тази мисия. Особена нужда е регистрирана всъщност и на нашите гишета, и ние бихме ви помолили да участвате на всички нива за постигането на тази обща цел. Тя се състои в необходимостта да се грижите за себе си и за животните на вашата красива планета.

Настинките и сезонът на гриповете ви е връхлетял, както Лаура сега откри. Така че, моля да положите допълнителни грижи за тялото си и да спите допълнителни часове, за да се улесните в преминаването към зимно часово време, ако като Лаура живеете в Северното полукълбо. Подобни промени ще настъпят за южното полукълбо на Земята, но в обратен ред, разбира се. Вашите тела все още се нуждаят от адаптиране към смяната на сезоните и дневното разпределяне на деня. Положете допълнителни грижи сега, спете и се хранете добре. Отделете време през деня, за да бъдете мили към себе си, и да направим допълнителни подготовки за съзерцание или медитации, както е показано от Лаура или пък следвайте своя собствен обичаен път, който ви е служил добре до сега.

Другата задача, която ви поставяме е да обърнете внимание и да излекувате животинския свят на Земята и световния живот. Растенията и животните са също част от живота, въпреки че науката не признава никакви права на тези така наречени - низши форми на живот. Първо бих искал да кажа, че не съществува такова нещо като по-низша форма на живот. Всички живи същества са част от Божествения Източник. Това включва растения, цветя, дървета, зеленчуци и плодове.

Това също включва и всички животински форми. В действителност, всички растителни и животински форми на живот са много невинни и действат главно по инстинкт и рефлекси в ежедневните си взаимоотношения и всъщност, те наистина притежават много любящи чувства и ние се изправяме с благоговение пред тези изпълнени с кураж и търпение същества, обитаващи вашата планета. Моля, фокусирайте живота си върху служенето и любовта към царството на животните по най-добрия възможен начин. Мислете за тях в ежедневието си, изпратете им обич, подпишете петиции за тях, дайте им храна и любов, дайте им подслон, мислете за тяхното щастие и благополучие толкова, колкото можете. Това е нашата специална мисия за вас за идната събота: да работите върху животинското царство. Вслушвайте се в животинските форми по време на полета мечта, а също и в ежедневието си, докато сте част от тази планета.

Тяхната искра на живота и любовта ще Ви помогне да създадете и запалите собствената си искра от светлина и любов. Почувствайте любовта им към човешкото сърце, почувствайте колко много те ви се възхищават и ви обичат безусловно. Обичайте ги, защото те са създадени за вас, да ги обичате, да се учите от тях и да се грижите за тях. Много от тях дори са се съгласили да ви служи като източник на храна, така че моля нека плътта им да бъде благословена, когато ги ядете.

Други форми като дърво, камък, вода, земя, също носят вибрациите на Източника на Живота. Техните вибрации работят на различна честота спрямо вашата и времето е от различен мащаб за тях. На противоположния край пък, има планети, слънца, слънчеви системи, галактики, галактическите кластери, червени или гигантски джуджета, мъглявини, които също са живи същества.

Не е нужно да се притеснявате за тях точно сега. Въпреки това, бихме много искали вие да се съсредоточи върху органичния живот на Майката Земя, както и на самата Майка Земя.

Башир, канелиран от Лура / Многоизмерен океан

Превод:Helis

No comments:

Post a Comment

meditation