ASHTAR

Tuesday, October 23, 2012

20.10.2012

Лаура – Шоуто започва!

 

Публикувано на 20-ти октомври, 2012
 

Трудно се съсредоточавам върху работата си .. Сякаш целите небесни двери са се отворили за нас, цялата древна мъдрост, древните знания, вечната любов, вечните истини, и завесата пада... ние преминаваме през всичко това сега! В последните 48 часа аз имах проблясващи спомени за катарите, за живота на Афика (Afica) под управлението на анунаките (Annunaki), и на живота на Марс .. трудно да остана заземена с всички това, което ни се случва на всички нас! сърце.

Ние сме несъмнено във възходяща крива, приятели! Това е всичко, което се разкрива пред нас, вярвам аз! Любов и светлина, и затегнете коланите! Дръжте се здраво в мястото си! Шоуто започва! Завесите се повдигат, развлеченията и рекламите вече са свършили! Това ще е най-доброто 3D шоу, което някога сме гледали! и до края му ... ние ще бъдем вече в 5D измерението без дори да го осъзнаваме! ДА! Това е всъщност  за което ние се подписахме! Всичко е за добро и си заслужава Младежи и Девойки.

PS: Докато пиша това, аз вече могат да чуя и видя с моите 3d очи как разузнавателните кораби на нашите приятели вдигат маскировъчните си щитове за нас. Мога да чуя шума им, мога да ги почувствам и да ги чуя! Това ще бъде едно толкова изпълващо и разтърсващо изживяване! Ще има толкова много любов, радост и щастие, които ще потекат и ще се изсипят от небето. Това ще е едно щоу на светлинни същества, на космически кораби, които ще привестват навлизането ни в новия Цикъл! Уоо Хуу.

Лаура / Многоизмерен океан

Превод:Helis

 http://multidimensionalocean.wordpress.com/2012/10/20/laura-the-show-is-starting/

No comments:

Post a Comment

meditation