ASHTAR

Sunday, October 28, 2012

23.10.2012

СаЛуСа - Това, в което остава да се вгледаме преди края на годината
23-ти октомври 2012
Послания канелирани чрез Mногоизмерния океан.
Публикувано на 23-ти октомври 2012 г. чрез МНОГОИЗМЕРНИЯ ОКЕАН

 Много от вас се чувстват нервни в края на наближаващата година. Ние разбираме вашата позиция и бихме искали да си представите и предвидите най-разумния изход за вас и за вашата планета в края на годината. Възнесението ще е индивидуален процес и при това на доста фино ниво. Вие дори не може да осъзнаете колко далеч сте стигнали и къде ще се намирате до края на 2012.
Някои от вас вече са се възнесли и хармонизаират постоянно с по-високите царства. За тях, Възнесението вече се е случило и ще има много малка разлика в начина, по който те се чувстват сега до края на 2012.
За другите остава доста работа да се свърши, преди те ще бъдат допуснати да се присъединят към по-Високите царства съзнателно и постоянно. Налице е необходимост за много от вас да осъзнаят, че някои вече активно участват в процеса, докато други просто ще бъдат отнесени от възнасящата се вълна, предлагана от галактическите енергии, както и от другите същества на планетата.
Колкото повече вие чувствате, че можете активно да участвате и да играете роля за своето лично възнесение, толкова повече ще помогнете на човешкото съзнание да извърши чудото на Възнесението.
В известен смисъл, скъпи мои, по многоизмерната си същност, вие също всички вече живеете от части на ниво Възнесение. Моля, разберете, че вие всички вече сте част от по-високи нива на съществуване. Вие всички сте вече част от божественото съвършенство и вие създавате вашето бъдеще заедно като глобално съзнание, в сътрудничество с Майката Земя.
Всичко, което остава за повечето от вас, е да се осъзнаете, че вече се възнасяте във  вашето Висше Аз и ниво на съзнание. Като се научите да бъдете в общение с вашия Висш Аз вие ще осъзнаете всичко, по което все още предстои да се работи. Вашият Висш Аз може да ви направлява до вашето трайно осъзнаване и да разшири нивото ви на съзнание.
Много от вас също трябва да признаят факта, че същата божествена искра ще блести през целия живот. Това включва всички форми на живот на собствената ви планета, но също така и форми на живот от други светове, като галактиките.
Ние предвиждаме, че тези от вас, които са в състояние да се съсредоточат върху тяхната вътрешна светлина, ще бъдат тези, които ще бъдат в по-изгодна позиция. Сега е много важно да се осъзнае, че всички вие сте независими същества, с Божествена воля и божествени права. Важно е за вас всички да се свържете на някакво ниво с вашия Висш Наставник и Висше Аз.
Възнесените Учители са в състояние да ви дадат представа за по-високите царства и за едно по-мирно състояние, което ще подпомогне вътрешната ви благополучие и ще ви съдейства да разширите вашето съзнание.
Вие сте повече от добре дошли да опитате духовните учения на Майката Земя, като много от тях идват също така от Галактическата Цивилизация. Някои от тях са много ценни, тъй като не са били променени от оригиналния им вид. Чувствайте се свободни да проучите какви са вашите нужди и да работите в духовните групи, които съответстват на вашето собствено ниво и очаквания.

Нека има светлина между нас, братя и сестри от Земята. Нека бъде любовта между всички живи същества на тази галактика. Нека да бъде мир между всички наши различни раси и видове. Ние ви обичаме безкрайно.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че вие правите всичко най-добро, което можете, за да откриете своята собствена вътрешна светлина и мир, защото именно това е истината, което ви е необходима сега. Вътрешната ви светлина и мир, ще бъдат отразени в хората около вас и ще огряват Майката Земя, като така ще и помогнете да премине през последните портали преди края на годината.
Благодаря ви

СаЛуСа

Канал: Лаура / Многоизмерен океан

Превод:Helis

No comments:

Post a Comment

meditation