ASHTAR

Friday, October 26, 2012

25.10.2012

СаЛуСа ~ Световен Ден на Любовта: Представете си Мира на Земята

 
Съобщение, канализирано от Multidimensional Ocean, 25 октомври 2012

Скъпи мои, идваме отново при вас с послание за мир и любов. Ние имаме специална молба днес. Моля, първо се заземете, направете връзка с тялото си, с вашия естествен дъх, и отидете в свещеното място, което наричате сърце.

Влезте вътре, оценете вътрешното си състояние и разширете съзнанието си, за да обхванете пространството около вас, включително мястото, върху което седите, почувствайте връзката с Гайа и с нейното собствено сърце, почувствайте връзката с горните светове, с вашия Висш Аз, с Източника и с Възнесените Учители.

Когато усетите, че сте достигнали свещеното място вътре във вас, почувствайте как вашата енергия се разширява около вас като балон от розови и златни лъчи на любовта, които се преплитат и се сливат. Почувствайте как силата му изпълва стаята, в която се намирате, и я разширете до хората около вас. Позволете на тази любяща енергия да се разшири до съседите ви, да отиде дълбоко в Гайа и да се издигне високо в атмосферата.

Почувствайте как любовта се разширява из цялата ви страна, както и по цялата планета. Вашите вибрации ще достигнат далеч и до много скъпи приятели. Също така имайте в предвид желанието за обединяване с всички, които желаят мирът да бъде трайно установен на Майката Земя. Включете в мислите си и животинското царство, тъй като техните вибрации са нежни и чисти. Включете енергиите на вятъра, въздуха, земята, водата и огъня във вашата вълна на любовта.

Вижте Майката Земя, заобиколена от вашите вибрации на любовта и почувствайте истинската субстанция, която излъчват вашето сърце и вашият ум. Разликата е осезаема в по-високите сфери, тя е осезаема за нас, както и за много от вас.

Нека имаме днес още един глобален ден на любовта с много радостни вълни на любов, пътуващи по цялата ви красива планета.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм изключително щастлив да се свържа с нашите Земни братя и сестри, за да работим отново като едно.

Благодаря

СаЛуСа

Канал: Лаура / Многомерен Океан (Laura/ Multidimensional Ocean)


Източник: http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/salusa-global-love-day-envision-peace-earth

Превод: Димитър Кирилов
No comments:

Post a Comment

meditation