ASHTAR

Friday, November 23, 2012

19.11.2012

Послание за "21-ти Декември, 2012 г."а от капитан Башир, командир на Кораба Аврора.
Послание канелирано от Многоизмерния Океан.

Публикувано на 19-ти ноември 2012 г. от Лаура
 

 Уважаеми Земляни и скъпи Екипаж!

Радвам днес да ви благодаря за вашата любов и благоразположение за това, че сте част от нашия благословен екипаж. Благодарим ви за вашето съдействие в нашите мисии. Мисиите, в които участва екипажа на Аврора са свещени и разпоредени свише.


 Като член на екипажа, вие сте станали мишена повече от веднъж на последните агенти на Кликата. Трябва да сте наясно с този факт, тъй като Кликата се опитва с всички възможни средства да предотврати Възнесението на Земята и по-специално на Галактическите въплътени същества. Тактиката им разделяй и владей, се използва от тях за разпалване на войни и разделение на семейства.

Ние ви призоваваме да останете силни, тъй като сте въплътени галактически същества и се събирате заедно на блог като AuroraDreamflight (Полет-мечта Аврора), който постоянно привлича вниманието на Кликата. Това е причината, поради която поискахме от Многоизмерния океан, за да направи нейния блог личен.
Ние ви молим да спазват насоките за поверителност в бъдеще, относно коментарите на екипажа, както и на получени послания от нас. Вие познавате нашите редовни източници, на които подаваме послания и ви съветваме да продължите да следвате тези източници.

От друга страна, исках лично да поздравя екипа за извънредната работата, която е извършил по време на dreamflight (полет мечта) сесията миналата събота.
Въпреки че мнозина от вас не си спомнят това което е ставаше, аз искам да ви уверя, че нашата мисия беше пълен успех. В резултат на това, много служители на Светлината предприемат действия в опитите си да се сложат край на войната между Израел и Газа. Ние сме особено чувствителни на тази тема, тъй като този въпрос се отнася до цивилното население, а също и до децата.

Ние сме много нетърпеливи да видим успешен мир да се възцари на Гея. Енергиите на 21-ви декември 2012 ще ви позволят да повдигнете нивото на вашето съзнание. Ние очакваме, че в голяма част от този вълшебен ден, много от вас ще изживеят невероятно вдъхновяващо преживяване.
Ние виждаме колко много любов се очаква през същия този ден и предвиждаме прекрасна извисяваща атмосферата. Енергиите на деня се очаква да бъдат достатъчни, за да повишат нивото ви на съзнание.

Ние следим вашия обмен на блога, и искаме да ви кажем, че храним най-добрите надежди за човечеството и за Майката Земя за този ден. Дръжте ума си отворен за всички възможности и моля не позволявайте на страховете относно успеха на заветния ден да проникнат в ума ви.


Ние силно желаем цялата планета да остане постоянно в 5-измерното царство от 21-ви декември нататък. Вече много агенти на Кликата не са в състояние да се издържат високите нива на просветленост на Гея и са напуснали масово. Те все още, обаче, се опитват да проникнат в човешкото съзнание от 4-то измерение чрез ченълъри, а също и чрез методите на всяване на страх у Служителите на Светлината.

Ние Ви изпращаме нашата непрестанна любов. Продължаваме да следим всичките ви ежедневни взаимодействия и да държим мантията на любовта над вас.
Моля останете фокусирани върху мира и вътрешната си светлина.

Главокомандващ Башир на Кораба Аврора.

Съобщение канелирано от Лаура / Многоизмерен океан

Превод:Helis

No comments:

Post a Comment

meditation