ASHTAR

Friday, November 30, 2012

25.11.2012

Дракон / Човек: Свещен Съюз - една история от Лаура

Публикувано на 25-ти ноември 2012 г. от Лаура

Лаура: Аз реших да си позволя да дам глас на собственото си въображение все повече и повече и да пиша на базата на тази тема. Обикновено аз получавам образи и идеи по конкретна тема в продължение на седмици или месеци. И все пак това не е канализирано послание, и то не е научна фантастика. За това, какво да е то, зависи от вас самите да решите. Може би това е начина, по който трябва да оставя съзнанието ми да се разгърне и да се изрази свободно, без всякакви ограничения. Може би това е начин за изтегляне на информация от акашовите записи и може би това е форма на телепатично послание. Не знам ... аз просто се наслаждавам на писанията, които ще категоризирам като разкази, стихотворения или творчески импулс. Чувствайте се свободни, моля, да ми дадете обратна връзка за това как тези неща стоят при вас, момчета!

____________________

Ние, драконите сме силни и горди видове. Ние сме слезли на планетата Земя като тези, които вие наричате динозаври. Само че ... ние въобще не сме динозаври. Сходството между динозаврите и нас е сравнимо с това между шимпанзетата и хората. Ние сме просто далечни братовчеди на вашите динозаври. В действителност ние дори не произхождаме от вашата планета.

Ние сме дошли от висшите сфери на съществуване. Ние сме свикнали да се появяваме и изчезваме по своя воля между времето и измеренията. Ние имаме телепатични способности. В древността, нашата цел винаги е била да служим на човешкия вид и да го защитаваме от всякакви хищници. Нашата телепатична и емпатична връзка с нашия човек ездач ни позволява незабавно да узнаем какво трябва да се направи, за да му помогнем.

Имаше време, когато всички хора яздеха собствените си дракони в небесата. Небесните битки и турнири се провеждаха в небето. Можем да оприличим това на Средновековието, когато всеки рицар яздеше собствения си кон.

Също така, имаше бойни полета в небето с участници различните фракции на Дракона и неговите ездачи. Мислете за това като въздушен бой, с дракони и ездач, свързани в едно цяло.

Ние сме горда мощна раса и сме съставна част от вашето цяло в по-високите нива на съществуване. Дори когато говорим, ние бдим над вас, скъпи мои. Ние винаги сме над вас, и във вас. Ние ви защитаваме. Обичаме ви и сме вашите смирени слуги. Когато нашия съюз  беше в пълната си сила, той се наричаше Свещен Съюз.

Ние сме свикнали да яздим високо в небето и дори сме ви вдигали в космическото пространство за кратки пътувания за толкова дълго, колкото можете да задържате дъха си. Нашата състезания за скорост също бяха внушително забавни. Ние бихме могли да летим под всякакви ъгли, да падаме надолу като се въртим и след това да се издигаме в небето отново в последната минута, преди да ударим земята. Смели и дръзки сте вие - нашите човешки ездачи. Освен това сте и безстрашни, наши човешки приятели.

След известно време, ние започнахме да се страхуваме от вас. Така че, ние повече не слязохме в царството ви. Това се е случи, защото някои от нас загубиха своите ездачи. Тези бедни души изпаднаха в дълбоко отчаяние и гняв поради загубата на своя ездач. Те вече не се чувстваха като едно цяло, вече не чувстваха щастие и тях вече не ги беше грижа. Тези дракони, поради техния гняв и загуба, останаха впримчени във вашето царство постоянно.

Те започнаха да ядат овцете ви, а след това конете ви от ревност. След това малко по малко, тъй като бяха преследвани от хората, те дори ги атакуваха. Това са много нещастни и позорните времена за нашия вид. Беше ни забранено да се присъединим към вас във вашето измерение от този момент нататък.

Онези от нас, които бяха блокирани във вашето царство, бяха преследвани един по един. Докато накрая, последния индивид от нашия вид също загина в битката при Антиохия, в Антилите. Битката продължи месеци, но драконът имаше запаси от храна със себе си в бърлогата си. Той не можеше да излезе да намери нови запаси и бе блокиран вътре в бърлогата си. Това бяха тъжни времена за хората както и за драконите, като гледахме как тази сцена се разгръща, без да можем да се намесим.

Това е нашата съдба от времето на Антиохия в Антилите и ние не можем да се проявим вече във вашето измерение. Бихме искали да знаете, че ние от тази страна на завесата, очакваме да се съединим отново с всички нас. Очакваме нашата велика сила да се прояви в по-високите царства в името на висшето добро и благо. Очакваме възраждането на Свещения Съюз.


PS: Споменах, че миналия месец сънувах моя дракон, чието име се случи да бъде СаЛуСа (очевидно едно често срещано име

в по-високите нива! ). Ето ги цветовете, с които той ми се показа, обаче, че като всички 5-измерни същества, той може да приеме какъвто си вид желае.
 

По-долу има снимка на цветовете, каквито той притежава. Цветове, които ми напомнят за подреждането на чакрите като това на

тази втора снимка.
Аз също забравих да добавя, че моя дракон има лъвски качества ... Или е дори голям котарак като тигъра демонстрирайки велика сила и любов в едно!

Превод:Helis 
http://multidimensionalocean.wordpress.com/2012/11/25/dragon-human-the-holly-alliance-a-story-by-laura/

Wednesday, November 28, 2012

23.11.2012

СаЛуСа говори за Мисията и Акашовите Записи –
Актуализация на посланията Auroradreamflights –
канелирана чрез Многоизмерния Океан на 23-ти Ноември 2012 <Aurora dreamflights 2.0>

Публикувано на 23-ти Ноември 2012 г. от Лаура

Скъпи приятели, винаги сме ви казали, че Земята е тренировъчна база за обучение на душите. Сега, повече от всякога, вие започвате да разбирате какво имаме предвид чрез това. Не забравяйте, че всичко, което е разкрито е в името на най-висшето добро. Всичко е вече очевидно в тези последни дни преди свещеното сърце да се свърже с божественото начало за Майката Земя.

Това което искам да кажа е, че идните дни ще предложат още повече възможности за на светлината да огрее Майката Земя, от сега нататък с отварянето на новия портал в точно тези моменти..
Не забравяйте, че когато осветлението се включен в една стая, всичко се вижда от всички. Така че, моля, не забравяйте да погледнете в собствената си душа и сърце, преди да бързате да бъде критични към другите. Ако трябва да посочите нещо на някого, моля винаги се свързвайте с вашите Висши искрени чувства и ги отнесете към лицето, преди да посочите посоката, в която може да почувствате, че нещо не е било разбрано правилно..

Когато се намираме в по-високите нива, ние се радваме на телепатия, емпатия, връзка с източника и моля, не забравяйте, че на Майката Земя, за огромното мнозинство от хората това не се извършва по обичайния начин без наличието на усилена, искрена духовна работа през целия живот. Божественият поглед не е нито естествен, нито чести срещан при нормални обстоятелства на Майката Земя, поради присъствието на много блокажи във вашата ДНК.

Последното действие на етапа на съня за човечеството се разиграва в момента, както и вътрешното, като се има предвид, че хората които го преживяват сега и другите се занимават с международни конфликти, които се случват с дъжавния глава на САЩ.

Мисията на  Аврора за идната събота за ще бъде съсредоточена върху темата за сърдечната връзка. Широко разпространената идея е, че връзката със сърцето ви е проста и лесно достъпна за всички. Въпреки това, когато сте в хватката на обикновения живот и събитията от ежедневието, е лесно да забравите кои всъщност сте вие всички наистина. Всички вие сте божествени същества, които ще преживеят възнесението на Майката Земя и сте пожелали доброволно да помогне на човечеството на Земята да се освободи от потисничеството и илюзията.

Ние ще дадем възможност на много от вас буквално да изживеят живота на съперници си за няколко кратки мига. Вие ще можете, ако желаете да опитате това упражнение, да почувствате и да чуете това, което тези, към които имат малко отношение, изпитват. Това има за цел да донесе малко повече смирение по време на тези предстоящи конфликтни дни.

След падането на Берлинската стена, на жертвите на Щази е било позволено да видят техните собствени досиета и да се срещнат с тези, които буквално са разрушили живота им в онези времена. Страната преживява тези големи трансформационни промени и един и същ процес е на път да се разгърне из целия свят, за всички вас с помощта на божествените сили и съвременните технологии. Вие ще можете да имате достъп до собствените си Акашови записи и досиетата на тези, които са ви наранили в предишни животи.

Това ще бъде много емоционален момент, който ще се разгърне по време на уикенда за много от вас, така че, моля, уверете се, че ще бъдете мили към себе си и към тези с вас през следващата седмица.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпращам непрестанна любов към Майката Земя и нейните жители, като светлината увеличава непрекъснато своята интензивност. Ние винаги сме до вас и вие никога не сте сами. Любовта на нашия Създател винаги ви съпътства както и вашите ангели пазители и защитници. Ние винаги ви пазим в нашето сърце и се възхищаваме на смелостта ви за цяла вечност.

Благодаря ви

СаЛуСа

Чанелър: Лаура / Многоизмерен океан

 Превод :Helis

Friday, November 23, 2012

19.11.2012

Послание за "21-ти Декември, 2012 г."а от капитан Башир, командир на Кораба Аврора.
Послание канелирано от Многоизмерния Океан.

Публикувано на 19-ти ноември 2012 г. от Лаура
 

 Уважаеми Земляни и скъпи Екипаж!

Радвам днес да ви благодаря за вашата любов и благоразположение за това, че сте част от нашия благословен екипаж. Благодарим ви за вашето съдействие в нашите мисии. Мисиите, в които участва екипажа на Аврора са свещени и разпоредени свише.


 Като член на екипажа, вие сте станали мишена повече от веднъж на последните агенти на Кликата. Трябва да сте наясно с този факт, тъй като Кликата се опитва с всички възможни средства да предотврати Възнесението на Земята и по-специално на Галактическите въплътени същества. Тактиката им разделяй и владей, се използва от тях за разпалване на войни и разделение на семейства.

Ние ви призоваваме да останете силни, тъй като сте въплътени галактически същества и се събирате заедно на блог като AuroraDreamflight (Полет-мечта Аврора), който постоянно привлича вниманието на Кликата. Това е причината, поради която поискахме от Многоизмерния океан, за да направи нейния блог личен.
Ние ви молим да спазват насоките за поверителност в бъдеще, относно коментарите на екипажа, както и на получени послания от нас. Вие познавате нашите редовни източници, на които подаваме послания и ви съветваме да продължите да следвате тези източници.

От друга страна, исках лично да поздравя екипа за извънредната работата, която е извършил по време на dreamflight (полет мечта) сесията миналата събота.
Въпреки че мнозина от вас не си спомнят това което е ставаше, аз искам да ви уверя, че нашата мисия беше пълен успех. В резултат на това, много служители на Светлината предприемат действия в опитите си да се сложат край на войната между Израел и Газа. Ние сме особено чувствителни на тази тема, тъй като този въпрос се отнася до цивилното население, а също и до децата.

Ние сме много нетърпеливи да видим успешен мир да се възцари на Гея. Енергиите на 21-ви декември 2012 ще ви позволят да повдигнете нивото на вашето съзнание. Ние очакваме, че в голяма част от този вълшебен ден, много от вас ще изживеят невероятно вдъхновяващо преживяване.
Ние виждаме колко много любов се очаква през същия този ден и предвиждаме прекрасна извисяваща атмосферата. Енергиите на деня се очаква да бъдат достатъчни, за да повишат нивото ви на съзнание.

Ние следим вашия обмен на блога, и искаме да ви кажем, че храним най-добрите надежди за човечеството и за Майката Земя за този ден. Дръжте ума си отворен за всички възможности и моля не позволявайте на страховете относно успеха на заветния ден да проникнат в ума ви.


Ние силно желаем цялата планета да остане постоянно в 5-измерното царство от 21-ви декември нататък. Вече много агенти на Кликата не са в състояние да се издържат високите нива на просветленост на Гея и са напуснали масово. Те все още, обаче, се опитват да проникнат в човешкото съзнание от 4-то измерение чрез ченълъри, а също и чрез методите на всяване на страх у Служителите на Светлината.

Ние Ви изпращаме нашата непрестанна любов. Продължаваме да следим всичките ви ежедневни взаимодействия и да държим мантията на любовта над вас.
Моля останете фокусирани върху мира и вътрешната си светлина.

Главокомандващ Башир на Кораба Аврора.

Съобщение канелирано от Лаура / Многоизмерен океан

Превод:Helis

Tuesday, November 20, 2012

16.11.2012

Послание от СаЛуСа за Близкия изток – 16-ти ноември 2012:
Публикувано на 16-ти ноември 2012 г. от Лаура
 

СаЛуСа: "Уважаеми членовете на екипажа, скоро наближава 2013. Тази година бързо върви към своя край. Като имате това предвид, знайте, че Кликата се надпреварва да всее суматоха преди планетарното Възнесение и да понижи земните енергиините вибрации на  гняв, отмъщение, страх, омраза, и масови убийства. Кликата ще се опита с всички усилия да всее хаос, за да предотврати Възнесението на Земята.

Това, което ние сега виждаме да се развива в Близкия изток, е в резултат на решимостта на представителите на Кликата да снижат вибрациите на любов и мир, които са обиколили бързо целия свят през последните няколко седмици.

Вие не трябва да позволявате приток на негативност в сърцето си, а трябва да наблюдавате ситуацията, но моля, не си позволявайте емоциите ви да излизат на преден план така че, да вземате страни в този конфликт.


Не забравяйте, че Възнесението изисква от вас, да имат способността да се дистанцирате от разгръщането на драми и да бъдете безпристрастен. Има много карма, която трябва да бъде разрешени между двете страни на новоразразилия се конфликти.

Това което, стои зад конфликта в Ерусалим, е далеч отвъд това, което можем да си представим и предхожда всички дати на официално регистрираните исторически епизоди.

Конфликтът вероятно ще ескалира и ще залее други народи, които също имат скрити интереси в  Ерусалим, и по-специално в Купола на Скалата.

Не позволявайте на себе си да преминете в режим страх. Знайте, че вашата сила е огромна и силата на любовта е още по-голяма. Въпреки че ситуацията изглежда по-зле сега от толкова много гледни точки, знайте, че тя е създадена и планирани от Кликата, за да се осигури разпространението на негативните вибрации по повърхността на Земята.

Хората от тези зони се използват от Кликата и се манипулират в омраза към обрисувания наследствен враг.

С цел преодоляване на предстоящите предизвикателства, в оставащите няколко седмици, населението на Земята ще трябва да се обедини и да се събуди от дрямката, която внимателно беше замислена.

Болката и страданието на тези намиращи се в зоната на военните действия не трябва да ви остави безразлични, на всяка цена. Ние ви препоръчваме да изпратите любяща мисъл, молитви, и така ще помогнете по всякакъв практически начин за края на войната в Близкия изток. Обаче гарантирайте, че не вземате страна и не съдите тези, които са само марионетики на Кликата.

Ние изпращаме нашата любов и светлина към  всички вас, както обикновено, и искаме да ви уверим, че имате много важна роля в последната глава на Възнесението на Майката Земя, скъпи мои. Това тепърва предстои да бъде открито от много от вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уверявам, че ние продължаваме наблюдението на ситуацията на вашата планета, както и справянето с голяма част от загубата, която се случва в момента. Нашата роля, като Възнесени Учители, е да служим на божественото. Въпреки, че ние разбираме, че божествения начин често е трудно да бъде разбран във времена като тези за много от въплътените души.

Благодаря ви

СаЛуСа

Канал: Лаура / Многоизмерен океан.

Превод:Helis

Friday, November 16, 2012

15.11.2012


Да освободиш по волята на Всевишния – Многоизмерен океан

 http://multidimensionalocean.files.wordpress.com/2012/11/430589_373697516052421_600786160_n.jpg

Публикувано на 15-ти ноември 2012 г.

 Когато всичко ме тегли към предната част на тялото, предната част на главата, предната част на емоциите и гърлото ... не забравяйте, че ние също имаме гръб. Гърбът е седалището на гръбначния стълб, където жизнените сили циркулират. Влизайте в контакт редовно с жизнената сила, особено когато се чувствате уморени, под напрежение и стресирани. Животът е вечен и възможности се предлагат завинаги. ♥

Лаура / Многоизмерен океан

Wednesday, November 7, 2012

4.11.2012

Боже мой!! Снимка на стаята на СаЛуСа! - Лаура


Боже!! Боже!! Току-що намерих тази снимка на 
Gabriel Raio Lunar,  който също е канал на СаЛуСа! Това е почти перфектно копие на стаята на СаЛуСа!! Не мога да повярвам! WOWOW!!

О, за частните покои на СаЛуСа трябва да кажа ... той си има собствена зала за наблюдение .. той също така има достъпът до моста, но той харесва личния си живот. Той може да увеличи на екраните толкова близо, колкото е необходимо .. в случай, че е необходимо .. също ми бе показано в негови части от живота на моите минали животи, и в акашовите записи .. тези устройства са просто невероятни!


Когато започнах да канализирам СаЛуСа миналата година, най-близката картина, която можах да намеря за негивата стая бе тaзи:GFP Забележка: Има хора, които смятат, че това е реална снимка, така че моля, имайте предвид, това е компютърна графика от Eve видео игра.


Източник:
http://2012indyinfo.com/2012/11/04/omg-photo-of-salusas-room-laura/


Превод:
Димитър Кирилов
| Самосъзнание.com


Monday, November 5, 2012

4.11.2012

Изисква се баланс и заземяване - Лаура / Многоизмерен океан
Публикувано на 4-ти ноември 2012 г. от Лаура

 Image
Бързо исках да споделя това, което стана по време на сутрешната ми медитация-съзерцание.

Беше ми напомнено, че е изключително важно сега да бъда заземена и да бъда в  балансирано състояние. Ако човек не живее отвътре в хармонично, балансирано и любящо пространство, с други думи, съдържащо любов и светлина, как иначе може да се очаква да разпространява любов и светлина?

Разпространението на любов и светлина не е свързано с прекаленото използване на  главата, не е свързано с илюзията, че като четете за любов и светлина и постоянен вътрешен баланс и любовта ще се случи в живота на един човек.

Излезте всред природата, под слънцето, прекарйте времето си с любими хора, за да почувстват връзката с Гея, с Висшия Аз и с това, което е на всяка стъпка по пътя ви.
Когато живеем Тук и Сега, всичко е възможно. Бъдещето и миналото се коригират и сътворението влиза в играта!

Прегръдки, Лаура

Превод:Helis 

Sunday, November 4, 2012

3.11.2012

Лаура - Направете своя обикновен живот - изключително преживяване

Благодаря ви толкова много за търпението, любовта, подкрепата и разбирането

Имам още 4 седмици, часове и изпити, след това още две с по-незначителни изпити в средата или края на декември. Ритъма сега е малко нереален: от нас се очаква да произведем от 2 до 6 задачи на седмица, след като сме прочели стотици страници, всяка седмица. Само в Германия досега трябваше да прочета 3 книги (на немски разбира се!), да направя седмичните отбелязани преводи, както и да чета и изучавам новините за икономиката и политиката в Германия и да ги коментирам на немски език! и аз имам 4 други модула ... да не говорим за 4 часа път с кола на ден по няколко пъти на седмица, което е превключване на всичката от останалата ми енергия ...


Напътствана съм да се отпусна и да отида вътре в себе си, с оглед на възстановяване на енергия си.

Моите занимания са пазаруване, готвене, пране и Инди време на възпроизвеждане.
Имах 3 часа за сън в четвъртък вечерта, след като завърших една последна задача в 3 часа сутринта, станах в 6, карах до университета в продължение на 2 часа, имах всички часове, дадох пет или шест задачи, и се прибрах у дома за още 2 часа сън, снощи.
Чувствам напрежение и победа! хаха не точно канализирано разположение на духа, като се има предвид умората и стреса.
Ако имам време, ще докладвам няколко съобщения от горе, ще го направя, но те ще трябва да бъдат много кратки и сладки.

Ще оставя отчитането на съобщения за по-голямата част от времето, от сега нататък, съобщенията не се превеждат директно от по-висшите измерения в преки думи, в начина, по който се губи около 85 до 90% от съдържанието им. Така че той е доста неточен в сравнение с целия опит на получаване и свързване със светлината от другите измерения, който е опит за цяло повдигане в себе си, никакви думи не са необходими.


Радвам се, че се свързах със Себе Си днес, отпускащо обитаване на сърцето ми, тялото ми, наслаждавайки се на това, че имам тяло.


Аз също бих искала да кажа, че посланията, които получаван от горе са, че всеки трябва да се освободи от привличането на ума от интернет, без значение, колко приятно изглежда. Ние трябва да се върнем и да доведем вниманието ни в нашия собствен живот, в хората, обитаващи нашия живот. Казаха ми, че трябва да прекарваме време и да се свързваме с нашето семейство и приятели, които се нуждаят от нас в този момент.


Бе ми напомнено, че тялото е котва за нас, за да се свържем и заземим, и да закотвим любов и светлина в Майката Земя. Така че, моля опитайте да се освободите от хватката на ума и се преместете в пространството на сърцето, с помощта на нашите човешки тела.


Телата ни имат цел, те са домакин на нашето сърце, и имат милиони сензори свързани с нашето сърце и с по-високите измерения. Телата ни могат да бъдат леки проводници за нас.

Насладете се на чистия зимен въздух, проникващ в белите ни дробове, съдържащ Любящи Божествени Частици и хранещ нашите фини тела.

Останете заземени и направете обикновения си живот, едно изключително преживяване!


Laura / Multidimensional Ocean


Източник:

http://2012indyinfo.com/2012/11/03/laura-make-your-ordinary-life-an-extraordinary-experience/Превод:
Димитър Кирилов

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2012/11/napravete-svoq-obiknoven-jivot.html

31.10.2012

 Лаура  - Сън за моя собствен Дракон наречен ... СаЛуСа
 Image
Публикувано на 31-ви октомври 2012 г. от Лаура


Докато заспивах снощи, имах интересно състояние на съзнанието. Сънувах, че съм в някаква пещера, ми се струва, и разговарях с дракон. Драконът беше разноцветен, малко като папагал. Аз изпитвах усещане за щастие и радост в същото време и беше страхотно! Драконът и аз започнахме да разговаряме и той каза, че ние отново ще бъдем едно цяло и, че всеки човек има свой собствена дракон в действителност. Драконите са свободолюбиви същества, те са мили, нежни, но може и да бъдат свирепи, ако е необходимо, за да защитят човека, когото покровителстват. Изначалната им цел е да служат на хората в небесните битки. Те обичат да се забавляват и да бъдат обичани. Те са изцяло посветени на човека, когото покровителстват и го обичат безусловно.

Той каза, че драконите всъщност са изцяло част от нашите тела в по-високите измерения. Те ни позволяват да летим и ни дават много специална мощ. Той каза, че всички хора скоро ще се обединят със своите дракони, което не е било разрешено да се случи от много много отдавна, заради бурните условия на Земята.

Предполагам, че това е добра новина за всички нас! Попитах моя дракон за името му и мисля, че той каза, че името му е СаЛуСа .... , което е доста странен отговор, но това е много шокиращо за мен. Той каза: "Аз съм СаЛуСа" и съм твоя дракон. Не съм сигурна какво означава този сън, но несъмнено беше невероятно изживяване

Лаура

Превод:Helis
http://2012indyinfo.com/2012/10/31/dream-of-my-own-dragon-named-salusa/

meditation