ASHTAR

Sunday, January 13, 2013

10.1.2013

Aurora Обяснява Нашето Ниво на Възнесение сега - Многоизмерен океан 10/януари/2013

 


 Aurora - Новини 10-ти януари 2013

Здравейте приятели! Получих кратко съобщение от Аурора днес за ситуацията с планетата.

Аурора обясни, че в действителност Земята е в процес на Възнесение, и че има огромна крачка напред в тази посока на 21-ви декември, както се очаква. Що се отнася до Галактиките, Земята се е възнесъл на този ден за всички намерения и цели.
Това, което ни спира да се придвижим напред, е в нашите собствени действия. С други думи, можем да го наречем ментални бариери и страх на вкусване от свободата, която е достъпна за нас.
Има и много хора, които въпреки че са се възнесли, желаят да продължат обикновеното 3D "бизнес както обикновено" състояние на нещата.
Тя също така обясни, че тези от нас, които все още са в 3D или че все още вярват, че са в 3D все още виждат Земята само с техните 3D очи и наистина как би могло да бъде по-различно?
Онези от нас, близо до 5D или в 5D виждат чудесата около тях.
Има също така и такива, които са в състояние на вечен преход между двете нива (3D и 5D)
Тя обясни, че за тях, тъй като те ни виждат, ние сме в 3D и в 5D в същото време.
Тя разбира, че това е трудна концепция да се разбере от повечето от нас, и че умът ни е свикнал да мисли в 3D и не може да схванем как това е така?
Тя предлага да се опитаме да разберем тази концепция и дори да има дискусия по тази тема тук. Тя също така знае, че някои от нас се почувствали разочаровани и дори ядосани на 21-ви декември 2012.
Тя заяви, че това ще помогне, ако можем да говорим спокойно и безпристрастно.
 
Благодарим ви за отделеното време. Лаура и Аурора

Превод:Helis

tp://multidimensionalocean.wordpress.com/2013/01/10/aurora-explains-our-ascension-level-now-multidimensional-ocean-10jan2013/

No comments:

Post a Comment

meditation