ASHTAR

Wednesday, February 6, 2013

28.01.2013

КАК УСПЯХ ДА ОСТАНА В СЪРЦЕТО СИ И ДА НЕ ИЗПАДНА В ЕМОЦИОНАЛЕН ХАОС - ОТ ЛАУРА
МНОГОИЗМЕРЕН ОКЕАН
Здравейте приятели!


Понякога е наистина трудно да не се изпада в отрицателни емоции. Такъв случай ми се представи миналата седмица, когато член на семейството прояви силно чувство на неудовлетвореност към мен, в резултат на недоразумение.

Наслушах се достатъчно 15 минути на оплакания, обвинения, различни обиди и след това разбрах, че трябва да изсотавя тирадата на този човек и да го оставя да си говори сам в слушалката за няколко минути, докато свърши. Или по-добре, можех просто да му затворя телефона, докато той е в по-добро настроение.

 Факт е, че аз просто не знаех какво да правя. Реших да не отговарям със същия тон на гласа и регистъра. Слушах и слушах .., И послушах още малко .,. Обяснених колкото е възможно по-добре и спокойно, колкото можех, и го оставих да държи речи отново, докато се успокои, и изсипе по-голямата част от гнева си върху мен по телефона.

Веднага след като реших, че трябва да сложа край на този емоционален изблик, се извинених и затворих слушалката и това лицето ми позвъни отново на стационарния, а след това и на мобилния ми телефон. Аз изключих мобилния си телефон, и не приех повече телефонни обаждания за останалата част от деня.

Прекарах вечерта напълно стресирана и депресирана - малко, като че ли съм била пребит от някой. Чувствах се, като че ли съм била нападната физически, моето самочувствие беше ниско за това, че не можех да защитя себе си. Не можех да свърша някаква работа, дори не можех да уча за моя колеж.

 Бях решил да не реагирам както обикновено реагирам на това лице. Реших да го слушам и да си позволя да изчистя лощите вибрации в по-подходящ момент. Така че аз оставих този тревожен случай на заден план в съзнанието ми, така да се каже, и аз се отдалечих от тази ситуация, докато се опитвах да се справя с реакциите на тялото ми, произтичащи от това словесно нападение.
Всъщност аз дори чувствах малко жал към него, и други като него, които могат да усетят разпадането на света, но не знаят точно какво се случва. Предполагам, че те се страхуват от несигурност и промяна.

Хората са повлияни от бесни енергии точно сега, и могат да бъдат пионки на тези различни влияния, идващи до нас чрез телевизия, медии, от самия космоса от време на време, и дори Ha.a.rp разбира се!

Отне ми около два дни, за да се възстановя от тази атака и злоупотреби от страна на това лице. Чувствах се физически все едно бях пробягала маратон нон стоп в продължение на 3 дни. Най-накрая успях да се възстановя и да се свържа с тялото ми на добавени малки дози, няколко пъти през целия ден, в резултат на което започнах отново да стъпвам на краката си.

През тези 2 дни когато се опитвах да се свържа със себе си, имах чудесен партньор и Инди ме подкрепи и ме вдигна с тяхната любов и светлина. За което съм толкова благодарна.

Днес реших да оставя този въпрос в миналото, или по-скоро нещо друго реши това на подсъзнателно ниво, с други думи - тялото ми и аз го изоставих. Извърших огромно количество физическа работа днес, два пъти повече, от обикновено поне, за което тялото ми е изключително благодарно. Почувствах се отпочинала и в състояние да се освободя от старата енергия, натрупана вътре в мускулите ми. В резултат на това, главата ми се прочисти и можех да видя ясно, че проблемите на този човек са изцяло свързани с неговото его (изненада, изненада!) и до малтретирането в детството му. ..

Днес, аз бях в състояние да отстъпя от всичко това най-сетне и да се надсмея над цялата ситуация. Аз съм започнал да се разбирам относителната психика най-сетне! Или по-скоро, аз получих помощ, за да се справя с тази ситуация един ден след като бях помолена за това. Мисля, че ми отне толкова дълго, за да може да се отворя и да получи отговор на този въпрос от по-горе. Моето Висше Аз най-накрая ми даде отговора, който търсех за този човек през по-голямата част от живота ми.

Аз всъщност съм много благодарна на този човек, че ми предостави такова предизвикателство, и благодарение на неговите критици, аз съм в състояние успешно да проуча една област, от която се бях отказал. Така че всичко се разви по най-добрия начин на края.


Благодаря за отделеното време

Лаура - Многоизмерен океан

(PS: добре, можете да ме наричате д-р Фрейзър Крейн, ако искате)
Превод :Helis

No comments:

Post a Comment

meditation