ASHTAR

Friday, February 1, 2013

13.12.2012

Какво разбираме под "избора" да се възнесем или не. Съобщение от моето висше аз чрез Многоизмерния океан – 13-ти декември 2012.
Публикувано на 13-ти декември 2012 г. от Лаура

 HigherSelfReunion


Уважаеми читатели,Ние от по-високите царства искаме да ви приветстваме сред по-високите вибрации на светлината. Енергиите на светлината проникват по-лесно през гъстата плътност на 3D света. Ето защо, сега е по-лесно от всякога да активирате вътрешната си блестяща светлина и да я излъчвате както фар в мъгливите нощи, за да направлявате корабите в спокойни води.Много объркване и болка има при създаването на Земята. Много присъди и остри думи все още са налице. Бихме искали да ви напомним на всички вас на този ден, че вътрешния мир започва с вкарването на баланс, ред и хармония в собствения ви живот.Всички вие имате собствно пътуване за опознаване, което трябва все още да се възобнови. Остава дълъг път за много съществата на Земята, които все още остават фокусирани върху илюзията на външния свят.Вие ще опознаете реалния свят, когато ще бъдете в състояние да го погледнете от светлината отвътре.Много от вас сега са загрижени за собственото си "избор" по отношение на Възнесението. Изборът, за който говорим, не е на обикновеното ниво. Това не е от същия порядък като този "сега ще отида до магазина, или ще отида по-късно?" Изборът, за който говорим е много по-дълбок от това.


За да разберете какъв "избор" вие имате в този момент във времето, трябва да се научите да чувате вътрешния си глас, който е истинския ви глас, който се свързва с вашето собствено Висше Аз.Този вътрешен глас може единствено да се чуе, когато човек е в мир отвътре. Когато вътрешната и външната буря са се успокоили. Когато човек е свързан с всичко, което е, той може да вижда по-голяма картина.Когато човек достигне това ниво на искреност, той винаги получава помощ под една или друга форма. Номерът е да бъде в състояние да следвате насоките, които ще получавате, да го разпознаете и да останете в контакт с вътрешната си светлина непрекъснато.Седнете в тишина. Слушайте вътрешната светлина в тялото си по-често, отколкото обратното. Обърнете вниманието си към ежедневието си, далеч от игрите на ума и развлеченията, и ще бъде свързан с вечната любов на Бога, на Любовта и на Източника..Благословии в целия ви живот.Винаги сте добре дошли.Съобщение от Висшето Аз, от Лауа / Многоизмерен океан

Превод:Helis

No comments:

Post a Comment

meditation