ASHTAR

Tuesday, February 19, 2013

14.02.2013

Ulrika от Агарта - Вслушвайте се в нас по-често! –
чрез Многоизмерен океан
Публикувано на 14 февруари, 2013 от Лаура

Здравейте приятели!

Получих обаждане от Вътрешната Земята тази вечер. Реших да вървя напред и да напиша тези отправени към сърцата на всички послания, за да ги прочетат. Имах странно призрачно посещение в моята стая през изминалата седмица. Това послание ми позволи да кажа най-малко едно или две неща за мен. Благодаря за изказването, скъпа Ulrika!
____________________________
Послание от Ulrika от Агарта

Здравейте, аз съм Ulrika от Агарта (Agartha). Появих се днес, за да предложа радост и изобилие от любов и щастие за нашите духовни братя и сестри човеци.

Знаем за желанието на сърцето ви за повторно обединение с вашите братя и сестри от Вътрешната Земя и вашето желание също отразява нашето собствено желание. Ние чувстваме силно, че ние сме били отделени прекалено дълго време. Времето когато нашите светове са били едно е толкова отдавна и далечно, че мнозина между вас и нас вече не притежават никакви спомени от живота ни заедно като едно.

Повярвайте ми, скъпи братя и сестри, че нашата изолация от повърхността не е в съгласие с всички нас. Все пак, за да запазим мира сред нас, ние сме се съгласили с тези изолационни директиви от вас, нашите братя и сестри от повърхността.

Нашият свят е толкова предпазен и защитен от външни индивиди, че сега сме в ситуация, подобна на бебето в утробата на майка си. Въпреки, че нашата технология ни позволява да напуснем нашия вътрешен домейн, ние рядко взаимодействаме с не-човешки галактически извънземни, ние рядко взаимодействаме с други видове, в действителност, ако не ставаше въпрос за общи божествени директиви, в които ние участваме редовно. Тези проекти са, обаче, предприети повече или по-малко от същите хора, които са се превърнали в един вид жертва на собствената си отвореност към външни индивиди, ако ме разбирате.

Аз бих искала да общувам с вас сега, обаче, тъй като ще откриете за мен че съм силна личност, която рядко говори направо. Предполагам, че това тук е случай на резонанс и съпричастност.

Силният контрол на ума ми не цели да носи неудобство, скъпи мои. Вие и аз сме един вид.
Наясно съм за нарастващата ви съпротива срещу отварянето на ума ви към този вид комуникация и в израз на отлична честност, аз никога няма да ви обвинявам за това.
Именно аз съм тази, която се опитва да направят контакт с вас за повече от седмица, както можете да видите, аз не съм срамежлив тип човек. Извинявам се, че ви плаша в продължение на няколко нощи, в стаята ви докато се опитвате да заспите. Но аз нямах кой знае какъв избор, тъй като умът ви е винаги ангажирани в различни дейности и рядко сте сами. Аз трябваше да привлека вниманието ви и се радвам, че най-накрая ме послушахте. Аз ще ви позволя да почивате тази вечер, обещавам, че повече няма да ви правя забавни номера, скъпи мои.

Благодаря ви за вниманието (най-после!) и се надявам, че вече няма нужда да се натрапвам в стаята ви докато се опитват да спите в бъдеще. Дръжте едното си ухо отворено за нас винаги тук надолу, скъпа сестро.

Много любов, бъдете сигурни, че има много надежда за нашето повторно обединение на хоризонта, всичко ще бъдат разкрито. Имайте търпение сега само още малко по-дълго.

Ulrika

Канелирано послание от Лаура Многоизмерен океан
Превод :Helis
 http://multidimensionalocean.wordpress.com/2013/02/14/ulrika-from-agartha-listen-to-us-more-often-by-multidimensional-ocean/#more-557

Saturday, February 9, 2013

1.02.2013

ЖИВОТЪТ КАТО ПОТАПЯНЕ В МАКСИМАЛНАТА ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ
 Многоизмерен океан – 1-ви февруари, 2013 Здравейте дами и господа,

През седмицата интересна мисъл ми мина през ума, което ще споделя с вас.
Представете си, сякаш сте били част от супер мощна и напреднала цивилизация. Тази цивилизация ще бъде в състояние да контролира материята на атомно ниво, тя може да подреди атомите, за да се създаде нещо, точно като Стар Трек репликатори.
.
Това ще бъде една от тези цивилизации, които са способни да удължат живота чрез естествени или изкуствени методи, като генна повторна секвенция и като клониране.
.
Представете си тази цивилизация, че има на разположение почти безкраен поток и изобилие от енергия, която им предоставя каквото е необходимо за ежедневния им живот.
.
Представете си, че на това ниво, единственото нещо което спира духовния прогрес е технологичната мощ, животът е толкова удобен и безкраен, че няма нужда от самоусъвършенстване или така човек е склонен да мисли.
.
Наличните технологии са интерактивни с потребителя, всички 3D компютърно генерирани изображения, с обем, напълно интерактивни машини, а също и съществата и човешките холографии.

Дали в измислена реалност (holideck) на Star Trek, човек ще се чувства в безопасност и ще е свободен да преживее каквото иска и би искал да изпита. Повечето хора, разбира се, избрат най-блажените програми, най-приятните.
.
Сега нека придвижим тази идея една стъпка напред: представете си как протокола за безопасността на тази измислена реалност се изключва, така че вече не е безопасно. Например, ако паднете от кон в тази среда, ще се нараните, както би било в реалния живот.
.
Сега си представете, че хората, които се интересуват от този изкуствена среда, ще отидат още по-далеч и ще поискат всичките им спомени да се заличат, докато се потапят в тази напълно лесна за потапяне среда. Представете си, че те са забравили, докато работи тази програма, които са те наистина и защо са в тази програма все пак?
.
Те дори напълно са забравили, че програмата не е в действителност реалния живот. Те са станали толкова идентифицирани с тази програмна матрица, че идеята да бъдат във виртуалната реалност е съвсем чужда на всички тях.

Представете си, че толкова много години са минали, хиляди и хиляди години са преминали всъщност и тази програма е действала от поколение на поколение, без прекъсване. Нито един от хората, които изпълняват тази реална симулация на живота не могат да си спомня някога да са били част от реалния свят, тъй като никой от тях не са наясно с факта, че те са в симулационна програма.
.
Представете си, че протичането на програмата е възпрепятствано от това, че е спирано от външни индивиди за тази планета, които се е случило да се възползват от програмата за виртуалния свят и дори може да окажат влияние върху неговото програмиране.
.
Тези извънземна раса се интересува единствено от материалните неща, произведени във виртулната реалност (holideck). Те в действителност, се интересуват от използването на holideck програма, за да придобият много печалба.
.
Сигурен съм, че една аналогия за човешкото състояние може да се намери тук J

Любов и прегръдки

Лаура
 Превод:Helis

Friday, February 8, 2013

7.02.2013

ИМАЙ ГОЛЕМИ МЕЧТИ БЕЗ ГРАНИЦИ - МНОГОИЗМЕРЕН ОКЕАН 7-ми Фев. 2012
7 февруари 2013 г. от Лаура 
 
Мечтай много и мисли нашироко, че идните времена са отражение на желанията на душата ни.
Творенията идващи от сърцето ви, имат способността да се разпространяват със скоростта на светлината.
Отидете навътре и търси мир, изцеление, радост и създайте свое собствено изобилие.
Хората са могъщи същества, въпросът е, че това е било държано в тайна от тях.
Излъчвайте вашата вътрешна радост, мир и любов по света.
Наистина ще направите разлика.
Останете заземени и запазете духа си извисен.
Никога не си позволявай да повярвате на някой друг да ви казва какво може или не може да се постигне в този живот.
Нашата сила е безгранична!

Целувки и Любов
Лаура Многоизмерен океан
Превод:Helis

Wednesday, February 6, 2013

28.01.2013

КАК УСПЯХ ДА ОСТАНА В СЪРЦЕТО СИ И ДА НЕ ИЗПАДНА В ЕМОЦИОНАЛЕН ХАОС - ОТ ЛАУРА
МНОГОИЗМЕРЕН ОКЕАН
Здравейте приятели!


Понякога е наистина трудно да не се изпада в отрицателни емоции. Такъв случай ми се представи миналата седмица, когато член на семейството прояви силно чувство на неудовлетвореност към мен, в резултат на недоразумение.

Наслушах се достатъчно 15 минути на оплакания, обвинения, различни обиди и след това разбрах, че трябва да изсотавя тирадата на този човек и да го оставя да си говори сам в слушалката за няколко минути, докато свърши. Или по-добре, можех просто да му затворя телефона, докато той е в по-добро настроение.

 Факт е, че аз просто не знаех какво да правя. Реших да не отговарям със същия тон на гласа и регистъра. Слушах и слушах .., И послушах още малко .,. Обяснених колкото е възможно по-добре и спокойно, колкото можех, и го оставих да държи речи отново, докато се успокои, и изсипе по-голямата част от гнева си върху мен по телефона.

Веднага след като реших, че трябва да сложа край на този емоционален изблик, се извинених и затворих слушалката и това лицето ми позвъни отново на стационарния, а след това и на мобилния ми телефон. Аз изключих мобилния си телефон, и не приех повече телефонни обаждания за останалата част от деня.

Прекарах вечерта напълно стресирана и депресирана - малко, като че ли съм била пребит от някой. Чувствах се, като че ли съм била нападната физически, моето самочувствие беше ниско за това, че не можех да защитя себе си. Не можех да свърша някаква работа, дори не можех да уча за моя колеж.

 Бях решил да не реагирам както обикновено реагирам на това лице. Реших да го слушам и да си позволя да изчистя лощите вибрации в по-подходящ момент. Така че аз оставих този тревожен случай на заден план в съзнанието ми, така да се каже, и аз се отдалечих от тази ситуация, докато се опитвах да се справя с реакциите на тялото ми, произтичащи от това словесно нападение.
Всъщност аз дори чувствах малко жал към него, и други като него, които могат да усетят разпадането на света, но не знаят точно какво се случва. Предполагам, че те се страхуват от несигурност и промяна.

Хората са повлияни от бесни енергии точно сега, и могат да бъдат пионки на тези различни влияния, идващи до нас чрез телевизия, медии, от самия космоса от време на време, и дори Ha.a.rp разбира се!

Отне ми около два дни, за да се възстановя от тази атака и злоупотреби от страна на това лице. Чувствах се физически все едно бях пробягала маратон нон стоп в продължение на 3 дни. Най-накрая успях да се възстановя и да се свържа с тялото ми на добавени малки дози, няколко пъти през целия ден, в резултат на което започнах отново да стъпвам на краката си.

През тези 2 дни когато се опитвах да се свържа със себе си, имах чудесен партньор и Инди ме подкрепи и ме вдигна с тяхната любов и светлина. За което съм толкова благодарна.

Днес реших да оставя този въпрос в миналото, или по-скоро нещо друго реши това на подсъзнателно ниво, с други думи - тялото ми и аз го изоставих. Извърших огромно количество физическа работа днес, два пъти повече, от обикновено поне, за което тялото ми е изключително благодарно. Почувствах се отпочинала и в състояние да се освободя от старата енергия, натрупана вътре в мускулите ми. В резултат на това, главата ми се прочисти и можех да видя ясно, че проблемите на този човек са изцяло свързани с неговото его (изненада, изненада!) и до малтретирането в детството му. ..

Днес, аз бях в състояние да отстъпя от всичко това най-сетне и да се надсмея над цялата ситуация. Аз съм започнал да се разбирам относителната психика най-сетне! Или по-скоро, аз получих помощ, за да се справя с тази ситуация един ден след като бях помолена за това. Мисля, че ми отне толкова дълго, за да може да се отворя и да получи отговор на този въпрос от по-горе. Моето Висше Аз най-накрая ми даде отговора, който търсех за този човек през по-голямата част от живота ми.

Аз всъщност съм много благодарна на този човек, че ми предостави такова предизвикателство, и благодарение на неговите критици, аз съм в състояние успешно да проуча една област, от която се бях отказал. Така че всичко се разви по най-добрия начин на края.


Благодаря за отделеното време

Лаура - Многоизмерен океан

(PS: добре, можете да ме наричате д-р Фрейзър Крейн, ако искате)
Превод :Helis

Saturday, February 2, 2013

24.01.2013

САЛУСА ЗА ПЪТУВАНЕТО НАВЪТРЕ И ВЪЗНЕСЕНИЕТО ЯНУАРИ, 24-ТИ 2013 - МНОГОИЗМЕРЕН ОКЕАН
24-ти януари 2013, Лаура 
Светлината на Служителите на Светлината се подлага на огромно количество стрес в тези времена на последна игра. Много от вас сега могат да се борят, за да открият отново тази искра от светлина в себе си.Ние препоръчваме, за да преодолеете тези трудни времена, да фокусирате енергийте си върху собствения си живот, върху собствените си нужди повече от всякога. Бъдете герой на собствения си живот, бъдете носителя на светлината, който трябва да бъдете в живота си точно сега. Бъдете спасителя, който бихте искали да ви спаси. Защото в интерес на истината, вие единствено можете да спасите себе си. Никой друг не може да ви спаси или избави, и толкова много от новите абонати на нашите послания се надявам да видят това да се случва.Ние ви казахме за критичната маса, необходима, за да ви отнесе всички вас, заедно с Майката Земя постоянно в по-високите измерения. За тези от вас, които търпеливо са чакали това да се случи, и са си пожелали другите да им свършат трудната и мръсна работа, бихме искали да кажем: "Моля, лично участвайте в процеса на собственото си Възнесение. Не чакайте другите да постигнат 5D, за да участвате активно в собственото си Възнесение. Това не само ще гарантира собственото ви Възнесение, но ще донесе огромна помощ на енергиите, които се изискват, за да се премине от 3D, за тези около вас и за Майката Земя също. Новите вибрации, генерирани докато човек се стреми и търси самостоятелно си подобряване допринасят за разпространяването на любовта и светлината необходими повече от всякога. "Именно Пътуването и Търсенето само по себе си е това което има значение, скъпи приятели, много повече от крайните резултати. Ние осъзнаваме съпротивата, която такива мисли и думи срещат в по-голямата част от вашите общности. Тъй като мнозина от вас все още хранят фалшиви надежди, получени идеи за това какво е Възнесението, и как то трябва да се проведе. Много от вас не са в състояние да видят, че това, което е било казано в миналото беше казано при определени обстоятелства, за конкретна аудитория, за определени времена и цели. Бъдете Тук и Сега, и вие ще разберете вашите собствени нужди за тук и сега. Оставете в миналото, това, което е било необходимо в миналото, и се вгледайте в себе си сега, за да научите какво е необходимо сега.Подобно на много студенти, които четат техните изпитни резултатите на таблото, където са отбелязани оценките им, вие сега се оглеждате за резултатите. Възнесението е крайният резултат - наградата в края на дългия период на обучението. Въпреки това, обучението, изследването, техниките, страстта и откритията, направени по време на усилената работа по обучението и борбата са сами по себе си това, което ще остане с вашето същество за вечността. Това е мястото, където наистина се обучавате, и доколкото това засяга Възнесението, това е именно момента когато вие полагате усърден труд, където собствената ви желание да разбирате и да израствате е в своя връх.Възнесението е просто дипломирането ви и в много отношения, подобно на това, което става със студентите, които са нашата абонати тук. Съзнавател ното страдание е това, което е необходимо, за да се въздигнете отвъд илюзиите, изложени пред очите ви.Средствата за масово осведомяване и интернет разпространяват много съобщения на страх и журналистите искат да имат най-добрата история, за да продават, заради печалбата, сензационните новини, добавяйки към новините голяма част от това, което те чувстват, че хората ще прочетат от големите числа. Няма безпристрастност, няма свързани събития така както те са се състояли - всичко е оцветено от дневния ред на редакторите. Не прекарвайте много време с ума си, заплетени в тези уеб драми и страх и в страха, който изгражда дневния ред. Погледнете на медиите все едно гледате на сапунен сериал по телевизията. Да се научите да се отдръпнете от всички 3D самонанесени драми на хората също е част от процеса на Възнесение.Както беше изтъкнато преди, има много от вас, които са живели в 5D, както и в 3D, от самия момента на раждането им. Всички вие, които сте звездни семена, които първоначално сте били създадени в други светове, живеете едновременно в 5D или дори по-високи размери, както и в 3D.Ние силно подчертаваме необходимостта за вас да се научите да си взаимодействате с вашия собствен Висш Аз и да позволите на тази по-висока, всезнаеща част от вас да ръководи пътя ви, доколкото това се отнася до мисията на живота ви тук, на Земята.Както вече казахме в първата част от това послание, именно търсене, самото пътуване, е това което има значение най-много. Крайните резултати винаги са били ваши. Спомнете си причината, поради която сте дошли на Земята, а с това искам да кажа - Не забравяйте себе си, чрез себе си, за себе си. Не искам да кажа да прочетете това в ченълинг послание, или в YouTube видео, или в статия. Това всеки може да направи с голяма лекота.Това което искам да кажа е да си спомняте от душата си, да помните със сърцето си, нека вашият Висш Аз да ви разкаже своята собствена история, своя собствен филм, четете от книгата, в която вие сте герой. Искам да кажа да се свържете вътрешното си Аз и да слушайте тихия си глас отвътре. Слушайте без думи, слушайте, за това което сте вие през всички измерения, в този живот. Искам да кажа открийте това, което Възнесение означава за вас, за вас самите, преди да се устремите към големи цели като Глобалното Възнесение. Казвам това, защото, каквото е горе, такова е долу. Вселената у вас остава да бъдат изследвана и открита все още от по-голямата част от вас.Пожелавам ви прекрасно пътуване, пътуването на самооткриване, пътуване на радост, светлина, любов и съзнание.Благодаря ви, СаЛуСа от Сириус.


Канал: Лаура Многоизмерен океан.

Превод:Helis 

Friday, February 1, 2013

13.12.2012

Какво разбираме под "избора" да се възнесем или не. Съобщение от моето висше аз чрез Многоизмерния океан – 13-ти декември 2012.
Публикувано на 13-ти декември 2012 г. от Лаура

 HigherSelfReunion


Уважаеми читатели,Ние от по-високите царства искаме да ви приветстваме сред по-високите вибрации на светлината. Енергиите на светлината проникват по-лесно през гъстата плътност на 3D света. Ето защо, сега е по-лесно от всякога да активирате вътрешната си блестяща светлина и да я излъчвате както фар в мъгливите нощи, за да направлявате корабите в спокойни води.Много объркване и болка има при създаването на Земята. Много присъди и остри думи все още са налице. Бихме искали да ви напомним на всички вас на този ден, че вътрешния мир започва с вкарването на баланс, ред и хармония в собствения ви живот.Всички вие имате собствно пътуване за опознаване, което трябва все още да се възобнови. Остава дълъг път за много съществата на Земята, които все още остават фокусирани върху илюзията на външния свят.Вие ще опознаете реалния свят, когато ще бъдете в състояние да го погледнете от светлината отвътре.Много от вас сега са загрижени за собственото си "избор" по отношение на Възнесението. Изборът, за който говорим, не е на обикновеното ниво. Това не е от същия порядък като този "сега ще отида до магазина, или ще отида по-късно?" Изборът, за който говорим е много по-дълбок от това.


За да разберете какъв "избор" вие имате в този момент във времето, трябва да се научите да чувате вътрешния си глас, който е истинския ви глас, който се свързва с вашето собствено Висше Аз.Този вътрешен глас може единствено да се чуе, когато човек е в мир отвътре. Когато вътрешната и външната буря са се успокоили. Когато човек е свързан с всичко, което е, той може да вижда по-голяма картина.Когато човек достигне това ниво на искреност, той винаги получава помощ под една или друга форма. Номерът е да бъде в състояние да следвате насоките, които ще получавате, да го разпознаете и да останете в контакт с вътрешната си светлина непрекъснато.Седнете в тишина. Слушайте вътрешната светлина в тялото си по-често, отколкото обратното. Обърнете вниманието си към ежедневието си, далеч от игрите на ума и развлеченията, и ще бъде свързан с вечната любов на Бога, на Любовта и на Източника..Благословии в целия ви живот.Винаги сте добре дошли.Съобщение от Висшето Аз, от Лауа / Многоизмерен океан

Превод:Helis

meditation